Βιογραφικό
Το όνομά μου είναι Παρασκευή Σπύρου-Μαγουλά. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, όπου εδώ και πάρα πολλά χρόνια εφαρμόζω τη σοφή παροιμία του λαού μας «κάνε αυτό που αγαπάς και ξέρεις καλύτερα».

Αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία, όπου η μητέρα μου με ένα σταυρό από καλάμι για σώμα και πανιά τυλιγμένα για κεφάλι μου έφτιαξε την πρώτη μου κούκλα και έπειτα μου έδωσε ύφασμα για να της φτιάξω ρούχα, συγκροτούν και την πρώτη μου επαφή που αργότερα εξελίχθηκε σε αγάπη για τα ρούχα και με οδήγησε σε σπουδές πάνω στο σχεδιασμό και το πατρόν. Μέσα από τις σπουδές, οι αγάπη μου για τα ρούχα απέκτησε μια στέρεη βάση για να εκφραστεί και να ανθίσει, εξελίσσοντας την αγάπη μου για το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση ενός ρούχου σε επάγγελμα.


Το πάθος μου για το μαγικό κόσμου του χειροποίητου ρούχου το μετέδωσα και εγώ με τη σειρά μου στην κόρη μου, Βασιλική Σπύρου, με την οποία εργαζόμαστε μαζί καθημερινά. Αυτό το πάθος μας στηρίζουν ενεργά ο γιος μου, Δημήτρης Σπύρου, και ο σύζυγός μου, Ιωάννης Σπύρου, αλλά και άλλοι συνεργάτες. Έτσι δημιουργήσαμε την «Vassiliki Handmade», μια οικογενειακή επιχείρηση, με στόχο να «ντύνει» τη γυναίκα που έχει κάποια κιλά, άνετα, κομψά και σέξυ, εμπνέοντάς της σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αγάπη για το σώμα και τον τύπο της. Γιατί η ομορφιά δεν έχει ούτε μέγεθος, ούτε ηλικία!

Με τον παραπάνω στόχο γεννήθηκε η «Vassiliki Handmade» που όλες εσείς στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντάς μας θέληση και ενέργεια για να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε αισιόδοξα και υπεύθυνα για εσάς.

Ευχαριστούμε τους φίλους της«Vassiliki Handmade» για όλη την αγάπη και την υποστήριξή τους!

Vassiliki Handmade